Pasta med avokado- og spinatsauce
Er avokadoer ikke bare skønne? Og det samme med pasta? Det er to af mine favoritter, så hvorfor ikke blande begge til en skøn cremet pastaret. Smagen er himmelsk!
2 personer
Ingredienser - økologisk så vidt muligt
250 g pasta
1 stor avokado
1/2 håndfuld friske basilikumblade
1 håndfuld friske spinatblade
1 fed hvidløg
2 spsk citronsaft
30 g ristede pinjekerner
salt
peber
1/4 dl olivenolie
Friskrevet parmesanost
Skyl spinatblade og basilikum. Slyng vandet fra og blend med avokado, hvidløg, citronsaft, ristede pinjekerner, salt, peber og olivenolie til en cremet sauce. Smag til med salt og peber. Kog pastaen al dente som anvist på pakken. Hæld vandet fra pastaen og bland med avokadosaucen.
Server straks med rigeligt af revet parmesanost!
Kommentarer
Send en kommentar