Thairet med basilikum og oksekød (Pad Gra Prow)

Denne ret er hurtigt lavet, med en forberedelsestid på omkring 20 minutter. Den vigtigste ingrediens er thai basilikum, som har helt sin eget smag. Lidt af lakrids og kanel.

En "must try" opskrift!!


Ingredienser - husk økologisk så vidt muligt
500 g minutsteaks skåret i tynde strimler
2 tsk fish sauce
3 spsk soyasauce
1 tsk sukker
1 løg i tynde skiver
1 rød peber i skiver
1 grøn peber i skiver
5 fed finthakket hvidløg
1 håndfuld thai basilikum
kokosolie
Frisk koriander
peber

Varm kokosolien og svits kødet i ca. 20 sekunder. Tilsæt løgene og svits til de er brune. Så skal peberfrugten tilsættes og vendes med kød og løg. Tilsæt fisk sauce, soyasauce, sukker, hvidløg, basilikum og peber. Vend det hele godt og steg i ca. 5 minutter. Drys med koriander og retten serveres rygende varm med ris som tilbehør.




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret