Grillede Pimientos de Padron

Velkommen til en super lækker snack eller tapas ret. Første gang jeg blev introduceret var for nogle år tilbage på en tur til Palma de Mallorca. Siden har retten været fast inventar på mine rejser i Spanien.

De små grillede Pimientos smager hverken som chili eller peberfrugt selvom de ligner dem rigtig meget. Det er en frisk "grøn" smag, hvis man kan siger det. Det er ikke nemt at få fat i Pimientos de Padron i Danmark, men jeg har fundet disse i Føtex, ved et rent tilfælde, da de vist ikke er i sortiment.




Det er meget nemt at tilberede disse små fætre. Vask frugterne og tør dem af i et viskestykke. Varm olivenolie på en pande og læg pimientos på panden. Rist dem på i ca. 5 minutter til de synker en lille smule sammen. Tag af panden og læg på et stykke køkkenrulle.


Drys med havsalt og server straks. Nemmere kan det vist ikke være.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret