Vil du gerne servere en lidt anderledes og stærk coleslaw, kommer her en skøn opskrift. Stærk, sur og sød på samme tid. Lidt mexikansk stil. Ingredienser - husk økologiske så vidt muligt 1/4 fintsnittet rødkål 2 gulerødder 1/2 agurk i små stænger 4 spsk æbleeddike eller riseddike 1 tsk sukker (kan undlades) 4 spsk olivenolie 2 spsk limesaft 1 spsk spidskommen 1 spsk cayennepeber 1 lille stærk snittet rød chili Salt Peber 1/2 dl creme fraise 1/2 dl mayonaise 1 håndfuld hakket frisk koriander Snit rødkål, riv gulerødderne og skær agurkerne i tynde skiver. Bland i en skål. Bland eddike, sukker, olivenolie, limesaft, spidskommen, cayennepeber, chili, salt og peber. Rør godt rundt og lad trække. Tilsæt blandingen til grøntsagerne og tilsæt derefter creme fraise og mayonaise. Rør godt rundt og tilsæt det hakkede koriander. Så er den helt hjemme.