Spicy coleslaw

Vil du gerne servere en lidt anderledes og stærk coleslaw, kommer her en skøn opskrift. Stærk, sur og sød på samme tid. Lidt mexikansk stil.


Ingredienser - husk økologiske så vidt muligt

1/4 fintsnittet rødkål
2 gulerødder
1/2 agurk i små stænger
4 spsk æbleeddike eller riseddike
1 tsk sukker (kan undlades)
4 spsk olivenolie
2 spsk limesaft
1 spsk spidskommen
1 spsk cayennepeber
1 lille stærk snittet rød chili
Salt
Peber
1/2 dl creme fraise
1/2 dl mayonaise
1 håndfuld hakket frisk koriander

Snit rødkål, riv gulerødderne og skær agurkerne i tynde skiver. Bland i en skål. Bland eddike, sukker, olivenolie, limesaft, spidskommen, cayennepeber, chili, salt  og peber. Rør godt rundt og lad trække. Tilsæt blandingen til grøntsagerne og tilsæt derefter creme fraise og mayonaise. Rør godt rundt og tilsæt det hakkede koriander. 

Så er den helt hjemme.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret