Blomkålsboller

Blomkål vil nok aldrig være at foretrække frem for mel, men disse blomkålsboller er uden gluten, sukker eller mælkeprodukter. Hvad der er sundest, hersker der nok ikke tvivl om, men angående smagen, er hvedeboller bedst. Jeg kan rigtig godt lide friskbagt brød og fandt denne opskrift, som passer til min nye livsstil.


Men hvis du nu er på udkig efter et meget sundt alternativ, så er disse blomkålsboller velsmagende og rigtig gode som frokostboller. 

Ingredienser - 6 stk.
1 lille blomkålshoved
2 dl mandelmel
1 spsk kokosmel
3 æg 
1/2 tsk hvidløgspulver
salt
birkes
sesamfri

Tænd ovnen på 20 grader

Rens blomkålshovedet og blend det. Pisk æggende og tilsæt i den blendede blomkål sammen med mel, hvidløgspulver og salt. Rør dejen godt sammen og tilsæt yderligere mandelmel, hvis dejen virker for løs.

Fordel dejen til 6 boller, drys med sesam og birkes. Bag bollerne i ca. 20 minutter. 

Det eneste lille problem jeg har med opskriften er, at hele huset lugter af prutter. Så luft godt ud bagefter.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret