Hjemmelavet coleslaw

Så fåes den ikke bedre. Denne hjemmelavet coleslaw er perfekt til et godt stykke kød eller i en burger. Det er også en god idé til, hvordan du kan bruge dine rester af gulerødder og hvidkål.

Husk Stop Spild af Mad..



4 pers.
Ingredienser
1/2 hvidkålshoved
6 gulerødder

Marinade
1/4 tsk sød sennep
1/2 dl æbleeddike
1 tsk salt
peber
2 spsk sukker
evt. 1 tsk spidskommen

Dressing
2 dl creme fraise
2 dl mayonaise
2 spdk sukker
salt
peber

Kålen snittes fint og gulerødderne rives. Bland kål, gulerødder, rør marinaden sammen og tilsæt. Lad det trække i en lukket beholder i køleskabet i 1 time.

Rør dressingen sammen, hæld marinaden fra kål og gulerøder, og bland sammen.







Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret