Quesadillas - mexikansk snack lavet på rester

Quesadillas - den perfekte snack, forret eller hovedret. Ud over det er retten perfekt til brug af dine rester. Du kan bruge kød, grøntager (også kartofler), rest af ost. avocado, salat - altså lige hvad du lige har i køleskabet.

Husk #stopspilafmad. 

Retten er utrolig nem både at forberede og tilberede. Server med ris eller måske en lækker salat.


I denne udgave har jeg brugt følgende rester:

4 stk.
Ingredienser
4 stk. majstortillas (de er meget bedre end hvedetortillas)
1 stegt kyllingebryst (du kan også bruge lam, oksekød, svinekød)
2 kogte kartofler
1 fintsnittet rødløg
2 håndfuld revet ost
salsa / hot sauce efter smag
1 stor avocado
spinatblade
salt peber

lime

Fordel fyldet på de enkelte tortillas, som vist nedenfor. Fold på midten og læg dem på panden ved middevarme. Læg et tryk på de enkete tortillas, så de bliver så flade som muligt, uden at fyldet falder ud. Jeg presser dem med min palletkniv. Vend et par gange. Quesadillas'erne er færdige, når osten er smeltet og tortillas'erne er let sprøde.

Prøv at presse lidt limesaft over. Det giver lige et ekstra pift.


Der er som regel 8 stk. majstortillas i en pakke. Hvis du har nogle til overs, kan de sagtens fryses ned.

Velbekomme...



Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret