Fish and Chips med tatarsauce
Fish and Chips.. Inden for de sidste par år er denne ret blevet en af mine favoritter, og i dag lagde jeg ud med denne opskrift. Og det bliver vist ikke meget bedre. Serveres med fritter af søde kartofler og hjemmelavet tatarsauce.
Husk også et koldt glas hvidvin eller en kold øl.
2 pers.
Ingredienser
1 stor torskefilet uden ben
1 æggehvide
1 æggeblomme
1 dl hvedemel
1 dl øl
salt
rapsolie
1 lime i både
Skær fisken i 5-6 stykker og drys med salt. Lad fisken trække i 15 minutter. Hæld olien i en gryde og varm den op til 180 grader.
Pisk æggeblomme sammen med øl, salt og hvedemel. Pisk æggehviden stiv og vend forsigtigt i æggeblommemassen. Dejen skal være virkelig luftig.
Hent fisken, dyb i dejen og vend 3-4 gange. Læg straks fisken i olien. Vend fisken efter 2 minutter. Fisken skal have ca. 3-4 minutter i alt.
Serveres varm med fritter, tatarsauce og rigeligt med frisk limesaft presset over fisken. Hold ikke tilbage med limesaften.
Husk også et koldt glas hvidvin eller en kold øl.
2 pers.
Ingredienser
1 stor torskefilet uden ben
1 æggehvide
1 æggeblomme
1 dl hvedemel
1 dl øl
salt
rapsolie
1 lime i både
Skær fisken i 5-6 stykker og drys med salt. Lad fisken trække i 15 minutter. Hæld olien i en gryde og varm den op til 180 grader.
Pisk æggeblomme sammen med øl, salt og hvedemel. Pisk æggehviden stiv og vend forsigtigt i æggeblommemassen. Dejen skal være virkelig luftig.
Serveres varm med fritter, tatarsauce og rigeligt med frisk limesaft presset over fisken. Hold ikke tilbage med limesaften.
Velbekomme...
Kommentarer
Send en kommentar