Hjemmelavet creolekrydderi
Det er ikke i alle dagligvarebutikker man kan købe en creole / cajun krydderiblanding, og jeg anbefaler også at lave den selv. Det er nemt, og det får f.eks din jambalaya til at smage meget mere autentisk.. Eller brug blandingen som barbecuekrydderi til din grillede kylling, steak eller hjemmelavede pommes frites.
Jeg brugte denne krydderiblanding til en "Gumbo-laya". Se opskrift her op bloggen....
Ingredienser
5 tsk røget paprika
4 tsk groft salt
4 tsk hvidløgspulver
4 tsk løgpulver
1 tsk stødt peber
1 tsk cayennepeber
2 tsk tørret oregano
2 tsk tørret timian
Alle krydderierne blendes sammen eller kværnes i en morter til en fin ensartet blanding
Creole krydderiblandinger kan vist også købes i Chas E, Ryesgade, Århus.
Jeg brugte denne krydderiblanding til en "Gumbo-laya". Se opskrift her op bloggen....
Ingredienser
5 tsk røget paprika
4 tsk groft salt
4 tsk hvidløgspulver
4 tsk løgpulver
1 tsk stødt peber
1 tsk cayennepeber
2 tsk tørret oregano
2 tsk tørret timian
Alle krydderierne blendes sammen eller kværnes i en morter til en fin ensartet blanding
Creole krydderiblandinger kan vist også købes i Chas E, Ryesgade, Århus.
Kommentarer
Send en kommentar