Coconut ceviche

Denne forret / frokostret er nu en af mine absolut favoritter....  Ceviche er fisk marineret eller "kogt" i limesaft og serveres rå, og er en meget, meget lækker og frisk ret..  Retten har oprindelse i Syd- og Mellemamerika i byer ved havet....

Denne mexikanske variant med kokosmælk er en spændende variant..



Smagen er som en eksplosion i munden .

Love it....

4 pers
Ingredienser
2 skoldede og flåede blommetomater, skåret i små tern
200 g fersk laks i 1 cm tern
200 g aborre eller anden fast hvid fisk i 1 cm tern
4 spsk sød kokosmælk
saft af 2-3 friske lime
1 spsk olivenolie
1/2 finthakket lille rødløg
1 fed finthakket hvidløg
1 habanero chilli finthakket eller en mindre stærk...
4 radisser i skiver
1 avocado i 1 cm tern og vendt i frisk limesaft
2 spsk hakket frisk koriander
salt
tortillas chips

Bland fisk, olivenolie, kokosmælk, limesaft, rødløg, hvidløg og harbanero chilli i en glasskål. Bland forsigtigt og dæk skålen til med folie... Stilles i køleskabet i mindst 1 time.

Efter marineringen sies fisken fra marinaden, men gem marinaden til senere. Bland fisken med radisser, avocado, koriander og smages til med salt. Hæld en smule marinade over retten og den er klar til servering.

Server med tortilla chips og en limebåd...


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret