Tiramisu

Efter mange måneders overvejelser har min mand nu delt sin "hemmelige" opskrift på tiramisu.. Denne tiramisu er nok en af de bedste, jeg har smagt...



Ingredienser 
2 bøtter mascarpone 
6 æggeblommer (pasteuriseret
150 g. (=2½ dl) flor melis 
1 tsk. vanillie sukker 
1/4 l. piskefløde 
3 æggehvider (pasteuriseret) l 
Ladyfingers 
Stærk kaffe 
Mørk rom
Kakao 

Fremgangsmåde: 

3 skåle:
1: Æggeblommerne piskes med flormelis til æggesnaps. Piskes sammen med mascarponen samt vanilliesukker. 
2: Piskefløden piskes. 
3: Det samme med æggehviderne, til de er stive. 
Flødeskum og æggehviderne vendes i mascarponen. 
Ladyfingers dyppes i kaffen og lægges i bunden af et firkantet fad. 
Romen dryppes eller forsigtig hældes ud over kiksene. 
Ladyfingers og mascarpone lægges i lag - afsluttet med mascarponen.

Tiramisu'en skal stå mindst 6 timer i køleskab før servering. Laves gerne dagen i forvejen

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret