Jordskokkesuppe

Min mand laver den "ondeste" jordskokkesuppe, og jeg har nu fået opskriften lokket ud af ham...

Jordskokker er undervurderet.. Giv dem en chance...


4. pers
Ingredienser
450 g jordskokker
300 g hakket løg
300 g skrællede kartofler
3 spsk olivenolie
1,2 l hønseboullion
1 1/2 tsk revet muskatnød
4 dl piskefløde
4 spsk friskpresset citronsaft
salt
peber
ristet chorizopølse

Skræl jordskokker, kartofler og pil løget. Skær i grove stykker. Rist grøntsagerne i olivenolie og tilsæt hønsebuillion. Lad det simre i 20 minutter og tilsæt fløde og muskatnød. Det skal så småsimre i yderligere 5 minutter.. Blend suppen og smag til med salt, peber og citronsaft.

Server suppen rygende varm og drys med det ristede chorizopølse..

Kommentarer

  1. Mn, den vil vi prøve - ps det hedder "skræl", ikke skrald ;-)

    SvarSlet
  2. Tak for det... Stavefejlen er nu rettet... God fornøjelse med suppen..

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg