Aspargessuppe

Som beskrevet i mit indlæg omkring fuld udnyttelse af en kylling, så er her en opskrift, som bliver så meget bedre, hvis du selv har lavet bouillonen.


Ingredienser - 4 personer
50 g smør
2 spsk hvedemel
1 glas snittede hvide asparges
1 l hjemmelavet kylling bouillon
1 god sjat fløde
kødboller
salt 
peber

Smelt smørret i en gryde og tilsæt hvedemelet... Rør rundt til blandingen bliver jævn og tilsæt langsomt væden fra asparges'erne, mens der røres kraftigt.. Tilsæt derefter bouillonen lidt efter lidt og rør rundt i suppen... Kog suppen op og tilsæt asparges, fløde og kødboller.. Smag til med salt og peber..

Serves rygende varm en et lækkert flutes...





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret