STOP SPILD AF MAD

Der har den seneste tid været focus på den mad som danskerne smider ud hver dag.. Mad som ikke er for gammelt eller har overskredet sidste salgsdato.... I vores husholdning har vi igennem et stykke tid været mere opmærksomme på, hvad der bliver smidt ud, altså købt for meget af... Vi har indført madplan og indkøb 2 gange om ugen, i stedet for 5-6 gange.. Det sparer en masse tid, penge og vi smider ikke så meget mad ud længere... Samtidig gemmer vi de fleste rester til en "tapas" aften, hvor vi så få flere så lækre retter....

Temaaften i lørdags, på DR2, handlede om, hvad butikkerne smider ud hver dag, og hvorfor de smider så meget mad i containerne, som ikke har overskredet sidste salgsdato.. Det gav stop til eftertanke... Hvorfor fravælger vi den bulede dåse med flåede tomater eller ødelagte papvin, hvor det kun er kartonen, som har taget skade..

Jeg vil gerne slå et slag for de gode initiativer, som lige nu er på banen, og jeg opfordrer alle til at kigge deres vaner efter... Det hjælper på pengepungen og på samvittigheden...

Prøv at give nedenstående links en chance...



Stop Spild Af Mad - en privat organisation:
http://www.stopspildafmad.dk

Miljøstyrelsen:
http://mindremadspild.dk


http://www.brugmerespildmindre.dk/

God fornøjelse.....

Kommentarer

  1. Tusinde tak for henvisningen til os! Din blog har nu fået en ny fast læser :-))

    Og tak for en god respons på DR2 dokumentaren! Ja, tankevækkende, ikke.


    KH
    Selina Juul
    Stop Spild Af Mad

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret