Rogan josh-pasta til indisk mad

Denne opskrift er fra Jamie Olivers kogebog "Alle kan lære at lave mad". Det er så hyggeligt og enormt lækkert at lave denne pasta selv.. Og den smager helt vidunderligt og duften i køkkenet er helt ubeskrivelig. Prøv den med lamme- eller oksekød i tern og kokosmælk... Opskrift på retten kommer senere...


Ingredienser:
2 fed hvidløg
5 cm frisk ingefær
2 grillede peberfrugter (grill dem over gasblus eller i ovnen)
1 spsk paprika
1 tsk røget paprika
2 tsk graham masala
1 tsk gurkemeje
1/1 tsk havsalt
2 spsk jordnøddeolie
2 spsk tomatkoncentrat
1 hakket frisk rød chili
1 lille bundt frisk koriander
Krydderier der skal ristes
2 tsk spidskommen
2 tsk korianderfrø
1 tsk peberkorn

Rist krydderierne og afkøl. Krydderierne stødes i en morter. Grill peberfrugterne over åben ild eller i ovnen. Når skindet er sort lægges de i en skål og overdækkede med film. Hvil i 5 minutter og fjern det brændte skind. Alle ingredienserne blendes.

Prøv det selvom det lige tager 1/2 time ekstra, end hvis du køber en færdig pasta.

Kan med fordel laves dagen før brug.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret