Thairet med kylling og rød karry pasta

En af favoritretterne..






Ingredienser:

4 kyllingefileter skåret i tern
1 stor spsk kokosolie med eller uden smag
1 finthakket løg
2 dåser kokosmælk (helst ikke light)
4 gulerødder
4 stængler bladselleri
3 fed hakket hvidløg
3 spsk rød karrypasta (fra din thaibutik)
2 spsk sambal oelek eller efter smag
1 spsk fish sauce
evt. en lille smule salt
1 bundt forårsløg
2 store tomater
1 håndfuld frisk koriander

Tilbehør: basmati eller brune ris.

Hak løg og hvidløg fint. Snit blegselleri og gulerødder i strimler.



Steg det hakkede løg i kokosolie et par minutter og tilsæt hvidløg, selleri og gulerødder. Tilsæt karrypastaen og svits i yderligere et par minutter. Kokosmælk hældes i sammen med kyllingen og lad retten simre. Smag til med fish sauce (bruges for saltsmagen) og sambal oelek. Retten skal være stærk... Risen tager noget at det stærke....

Risene koges efter anvisning på posen.

Retten serveres i skåle og drysses med hakket forårsløg, tomater i stykker og frisk koriander..

Velbekomme!!!

Kommentarer

  1. Det lyder som en super lækker ret! Den vil jeg lave i morgen.
    Hvor mange personer er ingredienserne tilpasset til?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Johanne. Tak for din kommentar. Opskriften er til 4 personer og du kan godt glæde dig. Det smager virkelig godt. Jeg vil anbefale en rød karrypasta fra en thaibutik, hvis du er så heldig at have en i nærheden. God fornøjelse. Mvh Karen

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret