Mexikanske ris
Prøvede i dag at lave mexikansk ris for først gang, og det var meget vellykket og meget nemt. Målene er sådan lidt på slum...
4 pers.
Ingredienser
olivenolie til stegning
200 gr basmatiris eller andre lange hvide ris
1 lille fintsnittet løg
1 fintsnittet hvidløg
1 tsk spidskommen
1 dåse hakkede tomater
3 dl hønseboullion
2 hakkede røde chillier
salt peber
Opvarm rigeligt med olivenolie i en gryde eller sauterpande. Rist risene til de er gyldne. Det er ca. 5 minutter. Tilsæt løg, hvidløg og salt og steg i 2 minutter. Tilsæt derefter de resterende ingredienser og kog efter anvisning på pakken med ris. For basmatiris ca. 12 minutter. Det gør ikke noget, at der slukkes for risen, og den sætter sig... Rør i risene lige før servering..
Totalt mexikansk...
4 pers.
Ingredienser
olivenolie til stegning
200 gr basmatiris eller andre lange hvide ris
1 lille fintsnittet løg
1 fintsnittet hvidløg
1 tsk spidskommen
1 dåse hakkede tomater
3 dl hønseboullion
2 hakkede røde chillier
salt peber
Opvarm rigeligt med olivenolie i en gryde eller sauterpande. Rist risene til de er gyldne. Det er ca. 5 minutter. Tilsæt løg, hvidløg og salt og steg i 2 minutter. Tilsæt derefter de resterende ingredienser og kog efter anvisning på pakken med ris. For basmatiris ca. 12 minutter. Det gør ikke noget, at der slukkes for risen, og den sætter sig... Rør i risene lige før servering..
Totalt mexikansk...
Kommentarer
Send en kommentar