Thaisuppe med kokosmælk

Thaisuppe her var den første thaisuppe, jeg lavede... Den er stadig et hit hos min mand og jeg.

Prøv den før din nabo!



4 personer
Ingredienser - helt økologisk
1 hakket løg
2 spsk kokosolie med eller uden smag
1 knust citrongræs
3 friske kafir limeblade
2 spsk grøn karry pasta - den bedste er fra din lokale thaibutik
2 fed groft hakket hvidløg
3 tsk friskreven ingefær
1 frisk rød chili
1 dåse kokosmælk - helst ikke light
2 squash
5 dl hønsebouillon
salt
peber
2 store stegte kyllingebryster i stykker og strimler
200 gram pillede og rejer
4 spsk hakket frisk koriander
2 hakkede forårsløg

Sautér løget i kokosolien, tilsæt hvidløg, limeblade, citrongræs, grøn karrypasta og ingefær. Svits kort. Tilsæt de øvrige krydderier, derefter kokosmælk og bouillon. Kog op og tilsæt squash i tern og kog til squashkødet er mørt. Det er ca. 20-25 minutter. Smag til med salt og peber.

Tag citrongræs og limeblade op af suppen og blend suppen godt. Bland derefter kyllinge, rejer og koriander og varm den kort.

Serveres i skåle drysset med friske forårsløg og koriander.

Velbekomme...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret