MANDEL- OG CHOKOLADEKAGE

Denne dessert chokoladekage er rigtig god serveret med vanillieis og frisk frugt.

300 g smør
300 g mørk chokolade 70%
300 g sukker
300 g fint blendede smuttede mandler
1 dl pasteuriseret æggeblomme
2 dl pasteuriseret æggehvider - stiftpisket
kakaopulver og flormelis til pynt
vanillieis

Smelt smør og chokolade i et vandbad. Pisk sukker og æggeblommer hvidt i en skål. Vend det smeltede smør og chokolade i æggeblandingen og vend de blendede mandler i. Til sidst vender du forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i. De må ikke piskes sammen, men vendes. Det giver en mere luftig kage.

Kom kagen i en smurt springform og bag den ved 175 grader i ca. 1 time. Kagen serveres afkølet, drysset med flormelis/kakaopulver og vanillieis / frisk frugt.

Totalt coolt!!!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret