MANDEL- OG CHOKOLADEKAGE
Denne dessert chokoladekage er rigtig god serveret med vanillieis og frisk frugt.
300 g smør
300 g mørk chokolade 70%
300 g sukker
300 g fint blendede smuttede mandler
1 dl pasteuriseret æggeblomme
2 dl pasteuriseret æggehvider - stiftpisket
kakaopulver og flormelis til pynt
vanillieis
Smelt smør og chokolade i et vandbad. Pisk sukker og æggeblommer hvidt i en skål. Vend det smeltede smør og chokolade i æggeblandingen og vend de blendede mandler i. Til sidst vender du forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i. De må ikke piskes sammen, men vendes. Det giver en mere luftig kage.
Kom kagen i en smurt springform og bag den ved 175 grader i ca. 1 time. Kagen serveres afkølet, drysset med flormelis/kakaopulver og vanillieis / frisk frugt.
Totalt coolt!!!
300 g smør
300 g mørk chokolade 70%
300 g sukker
300 g fint blendede smuttede mandler
1 dl pasteuriseret æggeblomme
2 dl pasteuriseret æggehvider - stiftpisket
kakaopulver og flormelis til pynt
vanillieis
Smelt smør og chokolade i et vandbad. Pisk sukker og æggeblommer hvidt i en skål. Vend det smeltede smør og chokolade i æggeblandingen og vend de blendede mandler i. Til sidst vender du forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i. De må ikke piskes sammen, men vendes. Det giver en mere luftig kage.
Kom kagen i en smurt springform og bag den ved 175 grader i ca. 1 time. Kagen serveres afkølet, drysset med flormelis/kakaopulver og vanillieis / frisk frugt.
Totalt coolt!!!
Kommentarer
Send en kommentar