Spaghetti Carbonara

Prøv denne lækre opskrift... Den er også meget hurtig at lave:

Ingredienser:
500 gr spaghetti
200 gr pancetta el. røget bacon
3 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
2 æg og 1 æggeblomme
3 dl revet parmesanost evt. pecorinoost. Køb den faste og riv selv osten.
1 dl fløde
hakket bredbladet persille
salt
friskkværnet peber

Kog spaghetti efter anvisning på pakken. Skær hvidløg i skiver og bacon i tern. Olivenolien varmes, de 3 hvidløg skæres i skiver og steges i olien til de er let brunede. Tag hvidløgen op fra olien og kassér. Bacon tilsætttes i olien og steget sprøde.

Æg, ost, fløde og salt piskes sammen i en skål. Den kogte spaghetti sies og hældes i gryden med bacon. Skru ned på lav blus.. Derefter vendes den blandede æggemasse og den vendes til det hele er blandet godt og varmes helt igennem. Lige inden servering tilsættes den hakkede persille.

Serveres rygende varm med friskkværnet peber og revet parmesanost...

For at give retten et let pift tilsæt en hakket chili... 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret